ראשי arrow מתכונים arrow מרקים arrow מרק רועי / מרק כתום עם נגיעה אסייתית

מרק רועי / מרק כתום עם נגיעה אסייתית

מתכון מרק כתום


בחורף 2006 בני רועי חלה הכנתי לראשונה את המרק ומאז חורף או קיץ
בביתנו למרק זה יש פינה בלב.
המתכון לפניכם פשוט קל והכי חשוב טעים להפליא.

חומרים:
4 גזרים חתוכים גס
2 בטטות חתוכות גס
2 תפוח אדמה בינוניים חתוכים גס 
3 שיניי שום
1 כף ג'נג'יר כתוש
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
את הירקות שמים בסיר על הגז על אש בינונית ומבשלים
ללא שמן או מים את הירקות ומקרמלים אותם (הוצאת הסוכרים הטבעיים)
במשך כ7 דקות
מוסיפים מעט שמן קנולה
ומיד אחרי שום וג'ינג'ר
ממשיכים לטגן את הכל כ 3 דקות נוספות
מוזגים לתוך הסיר מים או עם יש לכם ציר ירקות עד לגובה של אצבע מעל הירקות
ומבשלים בסיר מכוסה עד ריכוך
מעבירים לבלנדר וטוחנים או עם מקל טחינה טוחנים ישר בתוך הסיר הבישול
מחזירים לסיר את המרק שנוצר אם הוא סמיך מדי אפשר להוסיף מים או ציר
מביאים לרתיחה טועמים ומתקנים טעמים.

 

 

ליציירת קשר וקבל הצעת מחיר התקשרו - 0526734081 דורון 
או באמצעות טופס יצירת קשר שבאתר זה.