נישנושים לפני הארוחה:
יוגשו נאצוס פריכים בליווי מטבלים אותנטיים
פיקו דה גלו - סלסה עגבניות פיקנטית
פריחולס - ממרח שעועית שחורה
גואקמולה - סלט אבוקדו עם עגבניות ובצל סגול פיקנטי
על השולחן:
פוקצ'ה בתיבול תלתלי רוזמרין ומלח ים גס בליווי מטבלי השף:
טאפנד זיתים, פסטו בזיליקום ושמן זית עם דמעות בלסמי מודנה.
אנטיפסטי: פלפלים וזוקיני בשלל צבעים, בטטות מקורמלות, שומר,
כרובית רעננה מהשדה, וראשי שום אפויים.
סלט חסה ועלים ירוקים עם אגסים מקורמלים בוינגרט חרדל מתקתק.
סלט עגבניות שרי בציפוי פסטו עשבי תיבול.
מנה ראשונה:
פילה דג דניס, ממרח עגבניות מיובשות ולימון כבוש מוגש עם פירה שורשים.
מנת ביניים:
סינייה על מצע חציל בלאדי בנגיעות טחינה גולמית ותפרחות פטרוזיליה צעירה.
לריענון החך וכהכנה למנה הבאה יוגש סורבה לרענון הטעם.
מנות עיקרוית:
פרגיות בסומק דבש ולימון עם פטריות ושאלוט מזוגגות בבלסמי
סטייק אנטרקוט בליווי קונפי שום על מצע שעועית ירוקה מוקפצת במרווה.
קינוחים אישיים:
פרפה אספרסו, סופלה שוקולד ופבלובה פירות יער אישיים לכל סועד.
ליצירת קשר עם שף פרטי דורון וודקה
התקשרו או שלחו לנו וואטסאפ - 052-6734081
או במייל:
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
לשרותכם תמיד